AboutFashion ROMÂNIA

Ghidul tău de cumpărături Online

Suntem o echipă de tineri antreprenori care am creat o companie cu capital pur românesc și suntem deciși să dovedim clienților că pentru noi NU EXISTĂ LIMITE!

Trebuie doar să ne dorim și suntem convinși că vom reuși.

Misiunea site-ului Aboutfashion.ro este de a reuni şi facilita compararea preţurilor şi a produselor. Astfel potenţialul cumpărător poate găsi uşor şi rapid produsul căutat şi preţul ideal. Totodată Aboutfashion.ro prin dezvoltări diverse doreşte să uşureze decizia legată de achiziţionarea unui produs, experienţa de shopping şi să promoveze cumpărăturile online.

Alăturaţi-vă sistemului nostru si beneficiaţi de cumpărători în mod operativ fără cheltuieli suplimentare şi măriţi-vă încasările. Citiţi oferta noastră şi scrieţi-ne chiar astăzi: contact@aboutfashion.ro

Deveniți partenerul nostru

Creați-vă cont în sistemul nostru și accesati useri ușor fără costuri multiple și măriți-vă veniturile online !

Dacă aveţi un magazin online, dar produsele Dvs. încă nu sunt listate pe Aboutfashion.ro, vă rugăm să luaţi legătura cu noi. Colegii noştri vă ajută ca produsele Dvs. să apară în cel mai scurt timp şi în mod eficace în motorul nostru inteligent de căutare și comparare de produse și preţuri din România: Aboutfashion.ro.