Vino în sprijinul afacerii tale

Listează magazinul pe AboutFashion România pentru a dobândi mai mulți clienți

Scopul nostru este să grupăm magazine online și fizice de calitate într-un singur loc, unde poți găsi întotdeauna produsele potrivite pentru nevoile tale.

Aboutfashion.ro este un ghid online de shopping care face conexiunea între ofertele magazinelor online partenere și potențialii cumpărători. Catalogul nostru de produse este in crestere continuă. Dorim să cuprindem cât mai multe produse pentru a facilita compararea ofertelor și găsirea produsului dorit într-un timp cât mai scurt.

Listarea produselor Dvs. pe paginile Aboutfashion.ro va facilita accesibilitatea acestora potențialilor cumpărători.

Aboutfashion.ro este un motor inteligent bazat pe A.I. de comparare de preţuri și produse din gama modă bărbați, femei și copii, din România şi totodată un ghid online de shopping care vine în sprijinul utilizatorilor şi magazinelor în efectuarea a mai multe milioane de cumpărături. Aboutfashion.ro doar promovează ofertele magazinelor online partenere și nu comercializează produsele. Produsele pot fi comandate de la magazine.

Beneficii pentru magazinul tău

Ajunge la publicul țintă, la momentul potrivit

AboutFashion.ro este vizitat de către persoane interesate de achiziționarea de produse din segmentul modă bărbați, femei și copii.

Vom lista produsele tale în catalogul AboutFashion.ro

Vom încărca produsele tale din feed-ul CSV/XML cu ușurință. AboutFashion.ro va sorta în mod inteligent produsele în categoriile potrivite, iar utilizatorii vor fi capabili să le filtreze după diferiți parametri.

Vei plăti numai pentru rezultate

De pe AboutFashion.ro trimitem trafic spre site-ul tău prin modelul pay-per-click (PPC). Vei plăti numai pentru clienții care îți vor vizita site-ul.

♥ adecvat nu numai pentru magazine online, dar și pentru magazine fizice 

♥  ideal pentru segmentele de Îmbrăcăminte, Încălțăminte, Accesorii și alte articole de modă 

♥  fără taxe adiționale pentru optimizarea campaniilor   

♥  cost per click accesibil de 0,15 lei pentru orice tip de categorie de produs iar primele două luni sunt GRATUITE!

Deveniți parteneri AboutFashion România

Pentru a deveni partener AboutFashion România trebuie să creați un cont pe https://aboutfashion.ro sau să completați formularul de listare și totodată să îndepliniți urmatoarele:

  • trebuie să dețineti magazin online sau fizic
  • magazinul trebuie administrat de o companie, firma (CUI valid, nr de registru)
  • trebuie să aveți listat informatii de contact: adresă de e-mail și telefon
  • să ne furnizati un datafeed* conform cerințelor si să livrati produsele pe teritoriul României
* datafeed - feedul (Excel, XML, CSV, URL, cheie API ) ce conține produsele din magazinul dumneavoastră precum în modelul de AICI.